Street Photography in NYCЦя категорія стосується заявників, які планують перебувати в Польщі терміном до 90 днів, і з цією метою купують тур або самостійно резервують і оплачують квитки та готель.

Заявники, які хочуть отримати візу з туристичною метою, повинні реєструватися на подачу документів в індивідуальному порядку за посередництвом Візового центру. Для цього потрібно зателефонувати до кол-центру або зайти на сайт візового центру та обрати категорію «Шенгенська туристична». Зауважте, що у випадку, якщо мета подорожі заявника не співпадає з обраною категорією «Шенгенська туристична», документи прийняті не будуть.

Подача документів на цю категорію візи відбувається на підставі попередньо затвердженого Генеральним Консульством Польщі списку документів, який можна знайти на сторінці «Необхідні документи».

Починаючи з 16 травня 2014 року, вступають в силу спрощення щодо видачі довгострокових туристичних віз з правом багаторазового в’їзду:

  1. Довготермінові візи з правом багаторазового в’їзду видаються особам, які планують туристичні поїздки (індивідуальна туристика включно), які вже отримували щонайменше дві шенгенські туристичні візи (в т. ч. одну польську візу) протягом останніх 3 років, які використовувались згідно з призначенням, а також при наявності підтвердження оплати (у повному обсязі) туристичної послуги на території Республіки Польща щонайменше на 3 дні. Як правило з терміном дії на 2 роки.
  2. Особи, які раніше не мали щонайменше двох шенгенських туристичних віз, можуть подавати документи на туристичні візи з дворазовим в’їздом та терміном дії до 6 місяців, за умови представлення підтвердження оплати у повному обсязі туристичної послуги на території Республіки Польща в двох різних термінах, які містяться в рамках вищезгаданого періоду.

Безкоштовна консультація за телефоном

+39 (097) 710-10-96
arrow

Або залиште свій номер і ми Вам передзвонимо!